HOME - RSS - AUTO TRANSLATE

04 augustus 2015

5 JUNI vrijdag. Heidelberg.

Het weer was prachtig toen wij opstonden en het zou die dag ruim 34 graden worden. Wij begonnen de dag met een bezoek aan het grote winkelcentrum naast het hotel. Het bleek inderdaad groot te zijn met als uitspringers een grote Media Markt en een nog grotere supermarkt. We besloten na een bezoek aan het centrum van Heidelberg de spullen die we nog nodig hadden daar te gaan kopen.
In het centrum van Heidelberg was het al behoorlijk warm toen we aankwamen. Na enkele winkels te hebben bezocht en koffie te hebben gedronken gaf Anneke aan zich niet goed te voelen. We besloten terug te gaan naar het hotel en daar wat te gaan uitrusten want ze voelde zich ook nog steeds vermoeid.
Nadat we in het hotel enkele uren hadden op bed hadden gelegen en Anneke enkele paracetamoltabletten had geslikt, voelde ze zich weer wat opgeknapt en zijn we nog gaan shoppen en wat gaan drinken. Eten hebben we meegenomen naar de hotelkamer.
Ik heb in Heidelberg een mooie hoed gekocht, een Stetson waar ik erg blij mee ben.Anneke op een terrasje in het centrum van Heidelberg. We hebben er wat gedronken en gegeten wat bij Anneke niet goed viel. 

Reacties: 0

Schrijf een reactie - Laat weten wat je hier van vindt!